Vergaderzaal reserveren

Een vergaderzaal reserveren voor uw vergadering doet u bij Crown Business Center eenvoudig online! Via ons online reserveringssysteem kunt u precies zien welke zalen nog beschikbaar zijn in welke periode. Tevens kunt u hier meer informatie vinden over de faciliteiten aanwezig in de verschillende vergaderzalen en de mogelijkheden voor het verzorgen van diverse vergaderarrangementen rondom uw bijeenkomst. Heeft u vragen over uw reservering of de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Vergaderzaal reserveren bij een Crown Business Center

Crown Business Center biedt u diverse mogelijkheden voor het organiseren van conferenties, vergaderingen, kleine meetings, inspirerende brainstormsessies, trainingen, presentaties en teamdagen. Door de ruime keuze aan zalen is er bij ons altijd een vergaderzaal naar uw wens in huis en zijn we in staat alle bijeenkomsten van groot tot klein en van kort tot lang tot een succes te maken. Zou u graag een vergaderzaal reserveren bij één van de Crown Business Centers in de Randstad? Bekijk dan direct online de beschikbaarheid van de verschillende zalen!

Prijzen

Afhankelijk van de grootte en de faciliteiten kunt u bij Crown Business Center al een vergaderzaal reserveren vanaf € 8,- per uur. Bekijk het uitgebreide prijsoverzicht online of neem even contact met ons op voor meer informatie!

De startcode kan niet worden gevonden in de broncode van de bronpagina

Werkruimte

Werkplek vanaf € 250.- per maand!

Inclusief: Receptiediensten, telefonie en internet, gemeubileerd kantoor en eigen parkeerplaats.

Crown Business Centers hebben verschillende mogelijkheden voor het huren van werkplekken en kantoorruimten. Om u te helpen bij het maken van de keuze, hebben wij een aantal huurpakketten samengesteld. Van één werkplek tot verschillende kantoren, voor een korte of een lange periode; alles is mogelijk.