Plattegrond Crown Business Center

Kantoorruimtes en -panden, restaurant & vergaderen nabij Tilburg en Breda: vele mogelijkheden!

Crown Business Center Gilze-Rijen is een geschikte locatie voor uw bedrijfshuisvesting, vergadering, congres, flexwerkplek of zakenlunch in het restaurant.

Grote en kleine kantoorruimtes en kantoorpanden met flexibele huurvoorwaarden, korte looptijd, lage All-In prijs en groei mogelijkheden wanneer uw organisatie daar om vraagt. U huurt al een kantoorruimte vanaf € 275,- per maand.

Restaurant Count Down is op werkdagen geopend voor uw zakenlunch of afspraak. Bij goed weer is het aangrenzende terras geopend en kunt u zich ontspannen in de fraaie patiotuin.

Onze locatie is vrij toegankelijk voor flexwerkers. Voldoende plekken waar u kunt plaatsnemen en gebruik kunt maken van de gratis Wi-fi verbinding.

Crown Business Center Gilze-Rijen is gevestigd op een multifunctioneel terrein genaamd Aeroparc, in het Brabantse Gilze – Rijen, nabij de gelijknamige vliegbasis. Het Aeroparc is onderdeel van bedrijventerrein Haansberg.

 

Waarom kiezen voor Crown Business Center Gilze-Rijen?

Het is de kruisbestuiving tussen huurders die Crown Business Center Gilze-Rijen zo bijzonder maakt. Een unieke locatie waarbij alles aanwezig is voor de zakelijke gast en dat met een rijke geschiedenis.

Het is nog geen 15 jaar geleden dat telecomproducent Ericsson dit volledige terrein in gebruik had. Meer dan 2200 medewerkers waren hier bezig met het ontwikkelen en produceren van telefoons en centrales. Alle panden waren kantoren en fabriekshallen en Crown Business Center Gilze-Rijen is er één van.

De geschiedenis van het Zweedse bedrijf is dan ook niet weg te denken. De allereerste telefoons staan in vitrines gepresenteerd en het logo van Ericsson logo staat op meerdere plaatsen in de muren van het pand.

Er zijn 9 vergader- en congresruimtes die beschikken over alle gewenste faciliteiten voor iedere zakelijke bijeenkomst. De zalen zijn vernoemd naar bekende uitvinders uit de geschiedenis. Lars Magnus Ericsson, het Auditorium, is de (theater)zaal waar Ericsson vroeger de eerste ontwikkelingen presenteerde. Deze ruimte is geschikt voor 74 personen. Iedere ruimte heeft zijn eigen verhaal, wij nodigen u van harte uit om dat te komen ervaren.

Waar kunt u ons vinden?

Plattegrond Crown Business Center
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen 0161-747800 aeroparc@crown-bc.nl