Crown Business Studio's Aalsmeer

Crown Business Studio's Aalsmeer biedt diverse ruimten aan verdeeld in studio’s, kantoren, vergaderruimtes en evenementenruimtes.

Studio’s: Er bevinden zich in dit complex 9 goed geoutilleerde studio’s variërend in oppervlakten vanaf ca. 350 m² tot ca. 2.000 m². Tevens zijn er bijbehorende facilitaire ruimten en kleedkamers beschikbaar.

Kantoren & Vergaderruimtes: In het complex zijn ruim 2.000 werkplekken (kantoor- en vergaderruimte) die gekenmerkt worden door functionaliteit, individuele sfeer, inrichting en representativiteit.

Evenementen: Het evenementencentrum maakt dit unieke object compleet en heel bijzonder. Hier bevinden zich een Theater met 900 zitplaatsen, Discotheek “The Big Apple” en een nog te realiseren uniek driesterrenhotel met 90 kamers.

Zie ook de aparte website van Crown Business Studio's Aalsmeer.

CBS Aalsmeer: kantoorruimte huren


CBS Aalsmeer heeft verschillende mogelijkheden voor het huren van werkplekken en kantoorruimten. Om u te helpen bij het maken van de keuze, hebben wij een aantal huurpakketten samengesteld. Van één werkplek tot verschillende kantoren, voor een korte of een lange periode; alles is mogelijk.

Bel 0297 - 753600 of stuur een mail naar cbs-aalsmeer2@crown-bc.nl
U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon even langs te komen!

Waar kunt u ons vinden?

Crown Business Studio's Aalsmeer
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer 0297-753600 CBS-Aalsmeer2@crown-bc.nl