Crown Business Center Zoetermeer

Gelegen op een absolute toplocatie, Crown Business Center Zoetermeer. Het object is op zicht gelegen langs de rijksweg A-12 en met parkeergelegenheid op eigen terrein per auto zeer goed bereikbaar. Golden Tulip hotel Zoetermeer bevindt zich op loopafstand en de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Met een trein – en tramstation naast de deur bent u in ca. 13 minuten in het centrum van Den Haag.

Het gebouw heeft een capaciteit van ca. 13.000m² b.v.o. kantoorruimte, voor de verhuur is op dit moment ca. 11.300m² b.v.o. beschikbaar. Voor iedere zoekvraag een oplossing binnen CBC Zoetermeer.

Het gebouw biedt in het linkerdeel (Boerhaavelaan 14 t/m 34) kantoorruimte voor solitaire partijen met vloeren te huur van 459 m² b.v.o. In het rechterdeel van het gebouw (Boerhaavelaan 40) worden kantoorunits te huur aangeboden variërend vanaf ca. 20 m² tot enkele honderden m².CBC Zoetermeer: kantoorruimte huren


CBC Zoetermeer heeft verschillende mogelijkheden voor het huren van werkplekken en kantoorruimten. Om u te helpen bij het maken van de keuze, hebben wij een aantal huurpakketten samengesteld. Van één werkplek tot verschillende kantoren, voor een korte of een lange periode; alles is mogelijk.

Waar kunt u ons vinden?

Crown Business Center Zoetermeer
Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer 079 - 747 0200 receptie-cbcz@crown-bc.nl