Crown Business Center Schiphol

Onder de rook van een van de drukste en belangrijkste luchthavens van Europa vindt u Crown Business Center Schiphol in Hoofddorp, een van onze grotere bedrijfsgebouwen. Dit strakke gebouw met stijlvolle entree en ontvangst ligt op een toplocatie; goed bereikbaar zowel per auto als openbaar vervoer en uiteraard bij uitstek geschikt voor ondernemers in de internationale markt. Crown Business Center Schiphol heeft een ruim aanbod aan werkplekken en kantoorruimten, maar ook vergaderzalen, een restaurant met terras en een fitnessruimte.

Waarom Crown Business Center Schiphol?

  • Toplocatie
  • Goede bereikbaarheid
  • Vergaderzalen
  • Restaurant met terras
  • Fitnessruimte
  • Bij uitstek geschikt voor internationaal opererende bedrijven

Wat klanten zeggen over ons Crown Business Center Schiphol

Pool Personeelsdiensten organiseert jaarlijks voor haar werknemers een eindejaarsborrel. Ook dit jaar werd dit georganiseerd in het Crown Business Center in Hoofddorp. Vooraf hebben wij onze wensen besproken met Horecamanager Richard. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren, iemand die ervaring heeft welke meedenkt hoe je de borrel het beste vorm kan geven.  De borrel was een succesvolle en gezellige afsluiting van het jaar! Dit alles gebeurde onder het genot van een hapje en een drankje! 
Mede dankzij de ideale locatie binnen het Crown Business Center en het cateringpersoneel is het een mooie eindejaarsborrel geworden!  Zowel voorafgaand het afstemmen en de services tijdens de borrel is ons goed bevallen! Wij hebben Richard als een gezellig gastheer leren kennen, waarmee zaken goed te regelen zijn. 

Bedankt en we zien uit naar de borrel volgend jaar!

Team Hoofddorp, Pool Personeeldiensten B.V., www.poolpersoneelsdiensten.nl 

Onze huurders

Bel 023 - 5563263 of stuur een mail naar cbcschiphol@crown-bc.nl
U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon even langs te komen!

Waar kunt u ons vinden?

Crown Business Center Schiphol
Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp 023-5563263 CBCSchiphol@crown-bc.nl