Crown Business Center Lammenschans

Een functioneel en representatief businesscenter.

Crown Business Center Leiden Lammenschans strekt zich uit over drie paviljoens. Deze paviljoens hebben elk hun eigen entree vanuit de ruime parkeergarage. De glazen puien maken van CBC Leiden Lammenschans een bijzonder businesscenter met een open karakter.

CBC Leiden Lammenschans is goed bereikbaar via de A4 en bedrijvengebied Lammenschans heeft een eigen treinstation.

CBC Leiden Lammenschans is 8.200 m2 groot en heeft een groot aanbod van representatieve kantoor- en vergaderruimtes.

 

Waarom kiezen voor Crown Business Center Lammenschans?


Crown Business Center Lammenschans ligt op het voormalige veilingterrein, voor vele Leidenaren nog bekend. Van 1929 tot in de jaren ’80 was hier namelijk de groente-, fruit- en bloemenveiling van Leiden gevestigd. Straatnamen zoals Fruitweg, Ananasweg, Moerbeistraat en uiteraard de Pompoenweg waar dit CBC staat, herinneren nog aan die tijd. Diverse panden van de vroegere veiling zijn nog steeds in gebruik. CBC Lammenschans is echter een van de nieuwste panden op dit terrein, dat deel uitmaakt van het Bedrijventerrein Lammenschansdriehoek. Het werd in 2006 gebouwd door De Raad Bouw naar ontwerp van Rob Cools Architecten.

Het complex bestaat uit drie paviljoens. Onder het pand ligt een grote parkeergarage, die het gehele oppervlak van de drie paviljoens beslaat. Zo wordt parkeeroverlast voor de aanpalende woonwijk voorkomen. Ook per openbaar vervoer is dit kantorencomplex goed te bereiken, NS-station Leiden Lammenschans ligt op een steenworp afstand, evenals de busverbindingen in diverse richtingen.

De binding met Leiden en zijn rijke geschiedenis komt ook tot uitdrukking in de namen van de paviljoens: Van Hout, Boisot en Dousa, vernoemd naar de helden van het Leidens Ontzet in 1574.

Wilt u werken op een historische plek, maar in een modern, professioneel pand, voorzien van alle eigentijdse faciliteiten, dan kiest u voor Crown Business Center Lammenschans!

 Wat klanten zeggen over ons Crown Business Center Lammenschans

“Twee jaar geleden ben ik begonnen met een eigen communicatiebureau, eerst vanuit huis, maar dat was niet optimaal. Je kunt je daar minder goed concentreren en bovendien is het niet zakelijk om thuis bezoekers te ontvangen. Precies op dat moment raakte ik in de praat met Pieter Kuijt en Annegreet Bakkenes van Crown Business Center. Na een rondleiding zag ik mezelf hier wel zitten. Ik huur nu sinds juli 2014 met veel plezier een eigen werkplek en als het nodig is ook per uur een vergaderzaal waar ik bijvoorbeeld workshops organiseer voor klanten. 

Bij mij op de gang zitten verschillende andere eenmanszaken. Voordeel is dat je met hen een praatje maakt en kunt netwerken. Maar het grootste voordeel is dat je hier bezoekers kunt ontvangen die netjes door de receptioniste worden ontvangen en die je van koffie en thee voorzien. De receptioniste neemt ook de telefoon aan en geeft boodschappen door als je afwezig bent of op vakantie. Het is meer dan alleen een werkplek.” 

Marjolein Hettinga, Hettinga Projecten, www.hettingaprojecten.nl

Onze huurders

Bel 071 - 8900220 of stuur een mail naar CBCLammenschans@crown-bc.nl
U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon even langs te komen!

Waar kunt u ons vinden?

Crown Business Center Lammenschans
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden 071-8900220 CBCLammenschans@crown-bc.nl