Crown Business Center Key-Point III

Crown Business Center Key-Point heeft een statige, maar eigentijdse uitstraling, gelegen in het centrum van kennisstad Leiden. U vindt hier verspreid over meerdere verdiepingen een diversiteit aan representatieve kantoorruimtes en vergaderzalen. Vanaf het grote dakterras heeft u een prachtig uitzicht over de historische binnenstad van Leiden.

Waarom kiezen voor Crown Business Center Key-Point?


Het Crown Business Center Key-Point werd gebouwd in 1998/1999 door De Raad Bouw in opdracht van De Raad Bouwontwikkeling. Hans van Egmond Totaal Architecten tekende voor het ontwerp van deze eyecatcher op de hoek van de Schipholweg en de Willem de Zwijgerlaan.

Oorspronkelijk werd het pand met de opvallende ronde vormen gebouwd als kantoorpand voor diverse grote huurders van De Raad Vastgoed. Sinds enkele jaren wordt een aantal verdiepingen verhuurd onder de vlag van het Crown Business Center-concept met een centrale receptie, vergaderzalen, diverse facilitaire diensten en flexibele huurcontracten.

In 2017 onderging CBC Key-Point een grootscheepse verbouwing. Op de begane grond vindt u nu de stijlvol ingerichte centrale receptie, kantoorunits, vergaderzalen en trainingsruimten. Ook werd hier het bedrijfsrestaurant The Crown met buitenterras geopend. De groene wand zorgt voor een bijzondere en natuurlijke afwisseling van de kantoorkolossen in het business district van Leiden. Ook op de eerste, tweede en derde verdieping vindt u meer mooie, nieuwe kantoorunits en vergaderzalen.

Vergaderzalen kunnen per uur, dagdeel en dag worden gehuurd, desgewenst volledig verzorgd met koffie, thee en lunch. Een professionele en inspirerende locatie om uw zakenrelaties te ontvangen.

CBC Key-Point ligt op loopafstand van de gezellige oude binnenstad en is zowel per auto als openbaar vervoer goed te bereiken. Leiden Centraal Station bevindt zich op een paar honderd meter afstand. Het pand beschikt over een ondergrondse parkeergarage een parkeerdek nabij de ingang van het Crown Business Center.

Flexibele huurcontracten met een korte looptijd zijn mogelijk. Met de professionele, maar sfeervolle uitstraling, ligging en de faciliteiten die het pand biedt, genoeg redenen dus om voor Crown Business Center Key-Point te kiezen!

Wat klanten zeggen over ons Crown Business Center Key-Point

"Als psycholoog voer ik voor mijn bedrijf regelmatig gesprekken in de goed verzorgde en representatieve ruimtes van het Crown Business Center in Key-Point. Zowel qua grootte van de ruimtes als qua catering is het geheel af te stemmen op de individuele behoefte en dat tegen een redelijke prijs. Ook door de receptie word ik telefonisch, via e-mail en face-to-face altijd goed geholpen. Ik kan CBC Key-Point dan ook van harte aanbevelen aan collega-ondernemers.”

Drs. Guido Cobelens, Pad-Vinder, www.pad-vinder.nl

Waar kunt u ons vinden?

Crown Business Center Key-Point III
Schipholweg 103
2316 XC Leiden 071-5249249 CBCKeypoint@crown-bc.nl