Crown Business Center Key-Point

Een statig en eigentijds businesscenter.

Crown Business Center Leiden Key-Point heeft over meerdere verdiepingen een scala aan representatieve kantoorruimten en vergaderzalen. Het grote dakterras kijkt uit over de prachtige historische binnenstad van Leiden.

CBC Leiden Key-Point ligt in het centrum van Leiden en is goed bereikbaar via de A4, A44 en N206. Leiden Centraal Station ligt op loopafstand.

CBC Leiden Key-Point is 2.400 m2 groot en biedt ruimte aan zo’n 125 werkplekken.

 

Waarom kiezen voor Crown Business Center Key-Point?


Het Crown Business Center Key-Point werd gebouwd in 1998/1999 door De Raad Bouw in opdracht van De Raad Bouwontwikkeling. Hans van Egmond Totaal Architecten tekende voor het ontwerp van deze eyecatcher op de hoek van de Schipholweg en de Willem de Zwijgerlaan.

Oorspronkelijk werd het pand met de opvallende ronde vormen gebouwd als kantoorpand voor diverse grote huurders van De Raad Vastgoed. Sinds enkele jaren wordt een aantal verdiepingen verhuurd onder de vlag van het Crown Business Center-concept met een centrale receptie, vergaderzalen, diverse facilitaire diensten en flexibele huurcontracten.

In 2017 onderging CBC Key-Point een grootscheepse verbouwing. Op de begane grond vindt u nu de stijlvol ingerichte centrale receptie, kantoorunits, vergaderzalen en trainingsruimten. Ook werd hier het bedrijfsrestaurant The Crown met buitenterras geopend. De groene wand zorgt voor een bijzondere en natuurlijke afwisseling van de kantoorkolossen in het business district van Leiden. Ook op de eerste, tweede en derde verdieping vindt u meer mooie, nieuwe kantoorunits en vergaderzalen.

Vergaderzalen kunnen per uur, dagdeel en dag worden gehuurd, desgewenst volledig verzorgd met koffie, thee en lunch. Een professionele en inspirerende locatie om uw zakenrelaties te ontvangen.

CBC Key-Point ligt op loopafstand van de gezellige oude binnenstad en is zowel per auto als openbaar vervoer goed te bereiken. Leiden Centraal Station bevindt zich op een paar honderd meter afstand. Het pand beschikt over een ondergrondse parkeergarage een parkeerdek nabij de ingang van het Crown Business Center.

Flexibele huurcontracten met een korte looptijd zijn mogelijk. Met de professionele, maar sfeervolle uitstraling, ligging en de faciliteiten die het pand biedt, genoeg redenen dus om voor Crown Business Center Key-Point te kiezen!

Wat klanten zeggen over ons Crown Business Center Key-Point

"Als psycholoog voer ik voor mijn bedrijf regelmatig gesprekken in de goed verzorgde en representatieve ruimtes van het Crown Business Center in Key-Point. Zowel qua grootte van de ruimtes als qua catering is het geheel af te stemmen op de individuele behoefte en dat tegen een redelijke prijs. Ook door de receptie word ik telefonisch, via e-mail en face-to-face altijd goed geholpen. Ik kan CBC Key-Point dan ook van harte aanbevelen aan collega-ondernemers.”

Drs. Guido Cobelens, Pad-Vinder, www.pad-vinder.nl

Waar kunt u ons vinden?

Crown Business Center Key-Point
Schipholweg 103
2316 XC Leiden 071-5249249 CBCKeypoint@crown-bc.nl