Crown Business Center Bodegraven

Crown Business Center Bodegraven bestaat uit twee bedrijfsverzamelgebouwen op een mooie zichtlocatie langs de A12, met uitgebreide representatieve mogelijkheden voor elke huisvestingswens. Crown Business Center Bodegraven ligt direct langs de A12 op bedrijventerrein De Groote Wetering en is dus goed te bereiken met de auto, maar ook met het openbaar vervoer.

Waarom Crown Business Center Bodegraven?

  • Zichtlocatie langs A12
  • Goede bereikbaarheid
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Vergaderfaciliteiten
  • Restaurant
  • Fitnessruimte

Wat klanten zeggen over ons Crown Business Center Bodegraven

“Als je bedrijf groeit, groeit het kantoor met je mee. Je kunt dus snel je kantoorruimte uitbreiden. Bovendien heb je een kortlopend contract. Crown Business Center is flexibel, biedt een scherpe prijs en denkt met je mee over de invulling van je kantoorruimte. De samenwerking is gewoon prettig. Voordeel is ook dat we op een zichtlocatie zijn gevestigd, dichtbij de A12 en op nooit meer dan een half uur rijden van de grote steden in de Randstad. Mooi is ook dat onze bedrijfsvlag buiten wappert. 

Verder hebben we hier alle denkbare faciliteiten, zoals een restaurant, een fitnessruimte, voldoende parkeergelegenheid, supersnel internet inclusief helpdesk en natuurlijk de receptie met telefoondiensten. Al ons telefoonverkeer, ook van andere filialen, loopt via de receptie. Er wordt opgenomen met onze bedrijfsnaam en direct doorverbonden. De telefonische bereikbaarheid is echt een pluspunt.”  

Kees Lodewijkx, Inter Groep Bouw & Infra, www.intergroepbouweninfra.nl

Onze huurders

Bel 0172 - 636800 of stuur een mail naar receptiecbca12@crown-bc.nl

U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon even langs te komen!

Waar kunt u ons vinden?

Crown Business Center Bodegraven
Tolnasingel 1
2411 PV Bodegraven 0172-636800 ReceptieCBCA12@crown-bc.nl