Crown Business Center Alphen

Een zakelijk en eigentijds businesscenter.

Crown Business Center Alphen is een modern verzamelpand voor bedrijven. Het biedt ruimte aan 425 representatieve werkplekken in verschillende grootten, verspreid over drie etages. Daarnaast beschikt het over diverse moderne vergaderzalen.

 

CBC Alphen ligt aan de Leidse Schouw op bedrijventerrein De Hoorn en is goed bereikbaar via de A12 en N11.

Waarom kiezen voor Crown Business Center Alphen?

Het Crown Business Center Alphen is gebouwd door De Raad Bouw en opgeleverd in maart 2007. Ben Kraan Architecten tekende voor het ontwerp van het gebouw. Het pand werd uitgerust met fingerprint identification. Inmiddels ontgrendelen we onze telefoon met een vingerafdruk, maar in die tijd was deze technologie nog erg nieuw en hightech.

Er zijn drie vergaderzalen:
- Maximazaal
- Amaliazaal
- Arianezaal

Waarom hebben de vergaderzalen de namen van ons Koningshuis? Ten tijde van de oplevering van het pand was de toenmalige Prinses Maxima net bevallen van haar tweede dochter. Zo rees het idee om de vergaderzalen te vernoemen naar leden van het Koningshuis. Als er ooit nog een vergaderzaal bijkomt, kunt u wel raden hoe die zal gaan heten!

De vergaderzalen kunnen per uur, dagdeel en dag worden gehuurd. Desgewenst volledig verzorgd inclusief lunch. Een professionele locatie om uw zakenrelaties te ontvangen.

CBC Alphen ligt aan de Leidse Schouw op bedrijventerrein De Hoorn en is goed bereikbaar via de A12 en N11. Op 2 minuten loopafstand is een bushalte waar ieder uur een bus passeert. Naast de uitstraling, ligging en de faciliteiten die de panden bieden, zijn er ook flexibele huurcontracten met een korte looptijd mogelijk. Genoeg redenen dus om voor Crown Business Center Alphen te kiezen!

Wat klanten zeggen over ons Crown Business Center Alphen

"Vroeger huurde ik naar volle tevredenheid een vaste kantoorruimte in het Crown Business Center. In verband met de kosten en om mijn efficiëntie te verhogen ben ik overgegaan naar het gebruik van flexibele ruimtes. Met regelmaat maak ik gebruik van vergaderruimtes die het Crown Business Center aanbiedt. De ontvangst is altijd hartelijk en er is een goede begeleiding van mijn klanten richting spreekkamer. Ook het reserveren van een ruimte gaat eenvoudig met 1 belletje of mail. Ook op zeer korte termijn kun je reserveren. Kortom zeer tevreden en ik hoop nog lang gebruik te maken van deze faciliteit."

Hans van Son, De Scheidingsmakelaar,
www.scheidingsmakelaar.nl

Onze huurders

Bel 0172 - 782100 of stuur een mail naar receptie-cbcalphen@crown-bc.nl
U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon even langs te komen!

Waar kunt u ons vinden?

Crown Business Center Alphen
Leidse Schouw 2
2408 AE Alphen aan den Rijn 0172-782100 receptie-cbcalphen@crown-bc.nl